3D Visualisaties

3D meubelontwerp in Rotterdam voor al uw meubels

Uw meubels op papier uitgewerkt of alleen losstaand zien, is niet hetzelfde als deze echt visualiseren op de manier zoals ze in uw huis of ander pand zullen komen te staan. Wij begrijpen dat dat erg lastig kan zijn. Juist daarom bieden wij u 3D meubelontwerp om u hierbij te helpen. Zo ziet u precies hoe uw meubels, kasten of keukens op maat er straks bij u thuis of op het werk uitzien.

Visualiseer uw meubilair

Ons 3D meubelontwerp maken wij net als al onze andere diensten en producten op maat. Naar aanleiding van uw wensen alsmede eventuele informatie zoals een schets of foto, kunnen wij aan de slag gaan om een digitaal 3D ontwerp van uw unieke meubels te maken. Hiermee ontwerpen wij de meubels digitaal en brengen wij ze zo tot leven. Het grote voordeel van deze stap tussen oriëntatie en uitvoering is dat wij heel makkelijk aanpassingen aan kleuren of materialen door kunnen voeren. Bent u bijvoorbeeld toch niet helemaal blij over het hout dat of de kleur die u in eerste instantie had gekozen voor uw keukenkastjes? Of bent u benieuwd hoe een andere soort tafel in uw eetkamer zou staan? In een 3D visualisatie is dit allemaal makkelijk aan te passen.

Doorgaans ontvangt u een 3D meubelontwerp al binnen een werkdag. Hoe meer aanvullende informatie (zoals maten of richtprijs) u ons kunt geven, hoe sneller wij kunnen werken. Wilt u ook uw nieuwe meubels op maat zichtbaar laten maken in een digitale visualisatie? Neem dan contact met ons op door middel van tel. 06-14768800 of het online contactformulier. Samen bespreken we de mogelijkheden.