MAATWERK PRODUCTEN

KASTEN

Bij ons kunt u kasten voor elke ruimte laten maken. Met de juiste kasten wordt het leven in huis een stuk comfortabeler.

  • Zweefdeurkasten op maat garanderen:
  • individueel design
  • Grote diversiteit aan materialen
  • Kasten met uitgebreide complexiteit en voor elk doel

Kasten op maat door Kotlias

Bij Kotlias te Rotterdam bent u aan het juiste adres voor kasten op maat voor elke ruimte. Met de juiste opbergruimte is het dagelijks leven in huis immers een stuk comfortabeler. Wij bieden u allerlei producten van hoekkasten en zweefkasten tot keukenkasten. Vanzelfsprekend vervaardigen wij deze van hoogwaardige materialen en kunt u rekenen op uitstekende service.

Zweef-, klap- en hoekdeurkasten

Kasten treft u in alle soorten kamers wel aan. Van servieskasten in de eetkamer tot ladekasten in de kinderkamer, en van inloopkasten in de slaapkamer tot woonkasten in de living. Bij Kotlias kunt u dan ook terecht voor diverse producten, allemaal op maat gemaakt voor een individueel design. Denk bijvoorbeeld aan een zweefdeurkast. Hiermee creëert u een multifunctionele opbergplek die weinig plaats inneemt en gemaakt kan worden van een combinatie van materialen. Zo kunt u ervoor zorgen dat zulke unieke kasten perfect bij uw interieur passen.

Daarnaast bieden wij u ook maatwerk op het gebied van hoekkasten of kasten met klassieke klapdeuren. Deze beide opties zijn zeer praktisch en betrouwbaar. Een hoekkast is bijzonder handig voor kleine ruimtes en verhogen zowel uw gebruiksgemak als de uitstraling van een ruimte.

Eindeloos veel mogelijkheden

Natuurlijk heeft u binnen én naast deze drie opties zeeën van ruimte om de kasten op maat naar uw wensen aan te laten passen. U kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor losstaande of inbouwkasten, schuifdeuren, of kasten met een spiegel. Ook qua vormen, materialen en plaatsing heeft u tal van keuzes. Tevens kunt u bij ons langskomen met een eigen ontwerp om deze met ons te bespreken en uit te laten voeren. Bovendien maken wij bij Kotlias nooit twee dezelfde meubels: zo geniet iedereen van uniek meubilair dat perfect bij hen past. Neem contact met ons op via 06-14768800 of ons formulier om de mogelijkheden te bespreken.

HOEKKASTEN – HANDIG EN UNIVERSEEL

Een hoekkast kan een zeer praktische en ruimte oplossing zijn, waarbij de constructie van de schuifdeuren het toelaat alle vrije ruimte te gebruiken. Hoekkasten zijn handig voor kleine ruimtes. Ze verhogen ook de waarde van de kamer zowel op gebied van ruimte-efficiëntie als op het vlak van esthetiek. Ze worden in een vrije hoek van een kamer of een bureau geïnstalleerd. Hun stijl sluit geheel aan bij uw interieurwensen, of het nu de populaire klassieke stijl is of hypermodern.