KEUKENS

Alle meubels zijn uniek in hun soort en individueel gemaakt. Een keuken op maat, die past bij uw interieur en volledig volgens uw eisen en wensen gemaakt, is geen onbereikbare luxe meer. Wij maken stijlvolle, functionele en ruime keukens op maat.

 

Keukens op maat van Kotlias uit Rotterdam

Het is de beste mogelijkheid om uw droom te realiseren: keukens op maat. Hiermee bent u verzekerd van een ontwerp en van materiaal dat echt bij uw persoonlijke stijl en de rest van uw interieur past. Bij Kotlias uit Rotterdam kunt u daarbij ook nog eens rekenen op een combinatie van schoonheid, betrouwbaarheid en individualiteit. Wij vervaardigen voor u een keuken geheel aangepast aan uw wensen.

Van opbergruimte tot apparatuur inbouwen

Keukens op maat zijn tegenwoordig geen onbereikbare luxe meer. Bij Kotlias kunt u dan ook terecht voor een stijlvolle, functionele en ruime keuken gemaakt naar uw wensen en behoeften. Net als onze meubels zijn deze uniek in hun soort en individueel gemaakt van hoogwaardige materialen. Ook hier heeft u keuze uit veel verschillende kleuren en designs. Bovendien staan wij van ontwerp en 3D visualisatie tot aan de montage en afwerking voor u klaar. Zo regelen wij voor u graag een keukenblad en kunnen wij ook de apparatuur voor u inbouwen.

Daarnaast voorzien wij u ook graag van opbergruimte in de vorm van handige keukenkasten voor keukengerei, kookgerief of serviezen, alsmede lades en rekken. Zo krijgen al uw huishoudelijke spullen hun eigen juist gekozen plek en geniet u van optimaal gebruiksgemak in uw nieuwe keuken. Onze vakman staat te allen tijde voor u klaar bij de keuze van materiaal, vorm en indeling. Samen met u werken wij naar het realiseren van uw ultieme wens. Maak vandaag nog een afspraak voor een van onze keukens op maat. U bereikt ons op tel. 06-14768800. Ook kunt u op die manier of door middel van ons online formulier gerust uw vragen stellen.

Zwart keuken met twee eilanden